Palvelut yrityksille

Toimitamme, huollamme ja asennamme kylmälaitteet, lämmitys- ja jäähdytysratkaisut, ravintolalaitteet sekä laitoskoneet niin teollisuuteen kuin ravintola- ja kaupan alallekin. Lisäksi teemme kylmälaitosten määräaikaishuoltoja ja vuositarkastuksia sovittuna aikana tai tehdyn huoltosopimuksen mukaan.

Kylmälaitteet

Asennamme ja toteutamme kylmä- ja jäähdytyslaitteet, kuten jäähilekone ratkaisut ja järjestelmät sekä kylmä- ja pakastehuoneet asiakkaan käyttötarpeen ja mittojen mukaan, elementtihuoneista lähtien.

Laitoskoneet

Kauttamme saat huollot tai uudet laitoskoneet merkkiriippumattomasti laitoskäyttöön.

Määräaikaishuollot ja vuositarkastukset

Teemme kylmälaitosten määräaikaishuollot ja vuositarkastukset sovittuna aikana tai tehdyn huoltosopimuksen mukaan.

Lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan kustannustehokkaan ja energiataloudellisen ratkaisun julkisiin tiloihin, laitoksiin, teollisuus- sekä tuotantotiloihin tai vaikka toimistoon.
Kauttamme onnistuvat mm. maalämpö, ilmavesilämpöpumppu, ilmalämpöpumppu ratkaisut sekä erilaiset jäähdytysratkaisut
asiakkaan tarpeiden mukaan, kuten vrv ja vrf järjestelmät.

Ravintolalaitteet

Asennamme ja toimitamme ravintoloihin kylmä- ja jäähdytyslaitteet, jääpalakone ratkaisut, astianpesukoneet ja lämpölaitteet, uunit,
lämpötasot jne.

Palvelut kotitalouksille

Toimitamme, huollamme ja myymme maalämpö-, ilmavesi- ja ilmalämpöpumput. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan kustannustehokkaan ja energiataloudellisen ratkaisun. Käyttöopastus kuuluu asennukseen.

Miele- ja Festivo-kodinkoneiden takuuhuolto

Toimimme Miele-merkkisten laitos- ja kotitalouskodinkoneiden sekä Festivo-kylmälaitteiden valtuutettuna takuuhuoltona Etelä-Savon alueella.